Gavetips for halloween – bli ferdig med handlingen i god tid

October 17th, 2019 by

Gavetips for halloween – bli ferdig med handlingen i god tid

Om ikke lenge er det klar for årets halloween feiring – eller allehelgensdag som vi også kaller feiringen på norsk. Feiringen kommer opprinnelig fra utlandet, men har i flere år vært en populær dag også i Norge. I løpet av kvelden arrangeres det ofte fester mange steder, hvor man kler seg ut som noe man har lyst til. Barna kler seg vanligvis også ut som kjente disneykarakterer eller andre skumle, overtroiske karakterer og går fra dør til dør og får godteri. For ungdommer og voksne er det derimot kostymet og antrekket som er det viktigste for halloween, men det er også flere andre ting som ofte trengs å handles inn.

Antrekk

Når man skal dele ut gaver kan det lønne seg å også være ikledd et kostyme for å komme ordentlig i stemning. Enten man har bestemt seg for et antrekk allerede eller ikke, kan det være fint å begynne å se etter et kostyme eller bestille noe på internett så man har det klart. Det finnes et stort utvalg av kostymer og antrekk man kan velge mellom, fra skumle antrekk til morsomme eller utfordrende. Har man valgt et kostyme hvor man trenger en ballkjole for å fullføre antrekket kan det lønne seg å bestille på nett, hvor man kan finne ballkjoler og antrekk til billigere priser. Et tips kan være å besøke JJ’s House for å se om man kan finne noen billige ballkjoler der, som man også kan bruke på halloween. Noe som kan være lurt kan være å kjøpe en kjole som man også kan bruke til andre anledninger, slik at man slipper å kjøpe en kjole man bare kan bruke som kostyme.

Morsomt tilbehør

Mange velger å gi bort ting som ikke er godteri, selv om dette er mer vanlig i utlandet og kanskje ikke like vanlig i Norge. Vil man derimot gi andre ting enn godteri kan du få noen ideer her. Når man skal kle seg ut er det nest viktigste etter antrekket, selvsagt hår og sminke. Å kjøpe noe billig sminke man kan gi bort som gaver kan derfor være en god ide. Andre ting man kan gi bort i halloween gaver er små og rimelige leker, glowsticks eller klistermerker. Her finnes det et hav av ting man kan velge å gi bort, og barn blir stort sett glad for det meste. Hvorfor ikke ta en titt på loftet og se om det er ting du ikke har bruk for lenger også?

Godteri og snacks

Om man ikke skal dra ut på halloween selv, eller man vet at man kommer til å få besøk av håpefulle barn som vil ha godteri, kan det være greit å kjøpe godteri som gaver til barna. Kjøper man dette tidlig slipper man også å bekymre seg for å glemme dette når dagen har kommet, og man vil være godt forberedt på besøk. Det kan lønne seg å kjøpe inn en del så man har nok, samt å kjøpe litt forskjellig.